A`Design Awards 2014 Proglašenje Pobednika

Kategorija: Blog Delicious Delicious Stumble It!

Međunarodno takmičenje A’ Design Awards & Competition je objavilo najbolji dizajn u svim oblastima dizajna za 2013-2014 godinu.

A’Design Award & Competition, (designaward.com ) , najveća svetska nagrada u dizajnu je objavila je rezultate takmičenja u dizajnu za 2013 – 2014 godinu: 758 pobednika iz 77 zemalja u 74 različite discipline. Radove učesnika je pažljivo ocenjivao međunarodni žiri sastavljen od iskusnih akademika, uvaženih novinara profesionalaca i iskusnih preduzetnika koji su se detaljno posvetili radovima dok su glasali.

Entuzijasti i urednici iz celog svetu su pozvani da otkriju inspiraciju, poslednje trendove u umetnosti, arhitekturi i tehnologiji tako što će posetiti galeriju pobedničkih radova A’Design Awards takmičenja na http://www.design-interviews.com

Rezultati A’Design Takmičenja se objavljuju 15. aprila svake godine. Najbolji proizvodi, projekti i usluge koje odišu najboljim dizajnom , tehnologije i kreativnost su nagrađene u ovom takmičenju. Kao znak nadmoći u dizajnu i inovacijama. Postoji pet nivoa rangiranja: Platinum, Gold, Silver, Bronze i Iron A’Design nagrada. Ove nagrade se dodeljuju svake godine u svim disciplinama. Dizajner, kompanije i institucije iz svih zemalja se svake godine pozivaju da odaju proznanje svojim delima učešćem u ovom takmičenju.

A’ Design Nagrade se dodeljuju za Dobar Prostorni dizajn (Arhitektura, dizajn Enterijera, Urban dizajn i Pejzažna arhitektura) Dobar Industrijski Dizajn (Dizajn Proizvoda, Uređaja, Vozila i Dizajn Mašina), Dobar Reklamni Dizajn ( Grafički dizajn, Marketing Dizajn), Dobar Modni Dizajn ( Dizan Odeće, Modnih Dodataka, i Dizajn Obuće) Dobar Dizajn u oblasti Usluga, Strategija, Kvaliteta i Inovacije) takođe i Dostignuća u Umetnosti i Literaturi.

Dobitnici prisustvuju glamuroznoj gala večeri u italiji, gde se pozivaju na binu da prime svoj pehar, A’ Design nagradu i godišnji almanah. Takođe imaju šansu da učestvuju u izlozbi najboljih dizajnera godine, kako bi prezentovali svoj rad u Italiji.

A’Design Nagrada je cenjen i sveobuhvatni komplet koji se daje pobednicima kako bi približili svoje radove međunarodnoj publici. Pored pehara, nagrade i almanaha, A’Design Nagrada ukljucuje i PR i marketing usluge, kao što su prevod nagrade, priprema za štampu i doživotna licenca za korišćenje našeg logoa.

Dok je izdanje za 2013 – 2014 godinu završeno, takmičenje za 2014 – 2015 godinu je otvoreno, zainteresovani dizajneri, umetnici arhitekte i kompanje mogu da se registruju i prilože svoje radove na http://www.adesignaward.com i gde mogu naći sve informacije vezane za takmičenje kao što su kriterijumi, važni datumi, imena sudija, obrasci.

O nama

A’Design Awards su osnovane kako bi podigle svest o dobrom dizajnu. Krajnji cilj A’Design Takmičenja je da podstakne dizajnere, kompanije i brendove celog sveta da stvore bolji proizvod, uslugu i sistem koji ce doprineti čovečanstvu. A’Design Awards Takmičenje podtiče dizajnere širom sveta da stvaraju proizvode i projekte koji bi nudili veću funkcionalnost, superiornu estetiku, efikasnost, održivost i učinak. Saznajte više o A’Design Award & Competition na http://www.whatisdesignaward.com

Potencijalno povezani tekstovi:

Prednosti CMS sistema

jQuery Tools - kolekcija šest najkorisnijih JavaScript dodataka u jednom fajlu

Najkorisniji Firefox dodaci za web dizajnere

Devet stvari koje treba proveriti pre puštanja novog sajta uživo

Aptana IDE – za i protiv

Napravi mi web sajt za džabe...

Mozilla Firefox dodaci za web developere i dizajnere

Cena izrade web sajta

Komentari

  1. Gost - 2014-10-09 12:11

    Odličan tekst, samo tako nastavite. Sve pohvale!

Ostavite komentar
  1. * obavezno
  2. * obavezno

Napomena: morate prvo kliknuti na Pregled komentara, pa nakon učitavanja stranice na Pošalji komentar. Ovo je način zaštite od automatski generisanih komentara.