Hosting i registracija domena - Markom web hosting

Ako ste već napravili internet prezentaciju i tražite hosting kompaniju kojoj ćete poveriti vaš sajt na pravom ste mestu.

Web hosting će vam omogućiti da vaš sajt bude vidljiv na internetu. Stoga je izbor kvalitetnog web hostinga veoma važan.

Najčešća greška prilikom izbora hosting kompanije jeste traženje najjeftinijeg hostinga. Jeftin hosting često povlači za sobom i nedostupnost sajta i brojne druge probleme.

Zbog čega je važno da investirate u pouzdan web hosting?

Kratak odgovor bio bi da biste bili mirni znajući da je vaš sajt uvek dostupan posetiocima. Na tržištu hostinga, 99,9% je postao standard za dostupnost sajta i to je ono što biste trebali očekivati i prihvatiti od vaše buduće hosting kompanije. Ako hosting provajder ne može da vam obezbedi ovu dostupnost, nastavite da tražite dalje firmu kojoj ćete poveriti hostovanje vašeg sajta.

Markom Hosting

Iako je izrada sajtova naša glavna delatnost, Markom Web Dizajn je u mogućnosti da svim svojim klijentima ponudi hosting i registraciju domena uz izradu sajta.

Nudimo izuzetno kvalitetan i pouzdan hosting po ceni koja se kreće od 40 evra godišnje. Garantujemo da će Vaš sajt biti 99,99% vremena dostupan i da će sve raditi besprekorno.

Poštedite sebe nerviranja - zakupite kvalitetan hosting i mirno spavajte znajući da je vaš sajt stalno dostupan, email stiže odmah, a klijenti ne napuštaju vaš sajt jer ne mogu da učitaju stranicu.

Web dizajn blog

Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbij

28/05/21Kategorija:

Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbij


Beograd, Srbija, 26. maj – Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, sa zadovoljstvom objavljuje da je 25. maja 2021. godine u 16:09 (EST), američki okružni sud u okrugu Kolumbija izdao konačnu naredbu kojom ukida američkom Ministarstvu odbrane klasifikovanje Kompanije kao „Komunističke kineske vojne kompanije“ (CCMC). Ukidanjem klasifikacije, sud je formalno ukinuo sva ograničenja za američka lica da kupuju ili drže hartije od vrednosti kompanije. Kompanija je zahvalna na poverenju i podršci svojih globalnih korisnika, partnera, zaposlenih i akcionara. Kompanija ponavlja da je otvorena, transparentna korporacija čijim akcijama se javno trguje i kojom se nezavisno upravlja. Kompanija će nastaviti da pruža pouzdane proizvode i usluge iz segmenta potrošačke elektronike korisnicima i neumorno graditi neverovatne proizvode po fer cenama kako bi svi na svetu uživali u boljem životu putem inovativne

Pročitajte ceo članak24 komentara