Optimizacija sajta za pretraživače

Imate web sajt koji niko ne može da pronađe preko Googla, čak ni po nazivu Vaše firme? Želite da se bolje pozicionirate u rezultatima pretraživanja i tako povećate posećenost Vašeg sajta? Ako je tako, SEO optimizacija sajta je ono što Vam je potrebno.

Sve je više firmi i pojedinaca koji shvataju važnost dobrog pozicioniranja na Googlu, odnosno optimizacije sajta. Vlasnici firmi shvataju da im internet i dobra pozicija na pretraživačima mogu doneti posao, ali često imaju i nerealna očekivanja u vezi sa optimizacijom sajta.

Šta treba znati o SEO optimizaciji sajta?

Optimizacija sajta nije nešto što se može obaviti preko noći i na brzinu. U pitanju je relativno spor proces, koji može potrajati i nekoliko meseci dok se ne vide prvi rezultati.

U slučaju da za određenu ključnu reč ili frazu postoji velika konkurencija, nemoguće je sa 100% preciznosti tačno obećati neku poziciju. U svakom slučaju, ulazak među prvih 10 rezulatata pretrage smatra se uspehom, jer po svim istraživanjima, najveći broj posetilaca nikada ne ode dalje od prve stranice u rezultatima pretraživanja.

Da li Vam je potrebna optimizacija sajta?

Jednostavno, otvorite Google pretraživač i uradite pretragu za vaše najvažnije ključne reči preko kojih posetioci dolaze ili biste želeli da dolaze na Vaš sajt. Ako Vas nema među prvih "zlatnih" 10, tj. na prvoj stranici rezultata pretraživanja, Vama je potrebna optimizacija sajta. Kontaktirajte nas - pošaljite nam više informacija, odgovorićemo Vam sa našom ponudom.

Reference

Merdevine i skele Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji Lazarević Konsalting Akademski slikar Stojanče Andonov - Dito Embassy of the Republic of Ghana in Belgrade

Web dizajn blog

XIAOMI PREDSTAVIO NAJNOVIJE 11T I 11T PRO MODELE DOMAĆOJ PUBLICI

07/10/21Kategorija:

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

XIAOMI PREDSTAVIO NAJNOVIJE 11T I 11T PRO MODELE DOMAĆOJ PUBLICI


Inovativni Xiaomi modeli 11T i 11T Pro predstavljeni domaćem tržištu u svečanoj atmosferi beogradskog kluba Laffayette

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

Beograd, Srbija, 8. oktobar 2021. – Globalni tehnološki lider Xiaomi predstavio je svoje nove modele telefona sinoć u Beogradu. Predstavljeni su najavljivani modeli 11T i 11T Pro sa revolucionarnim funkcijama na poljima videografije i neverovatnom baterijom koja se može napuniti za svega 17 minuta. U svečanoj atmosferi u beogradskoj Beton hali posetioci su uz puno iznenađenja i bogat program mogli da se upoznaju sa svim inovacijama koje donose novi telefoni iz serije 11T.

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

„Za Xiaomi, inovacije su u jasnoj sprezi sa poslovnim uspehom. Istraživanje i razvoj novih tehnologija je gorivo koje pokreće naš brend, omogućava nam da kreiramo neverovatne proizvode i pružimo korisnicima najbolje moguće iskustvo. Kao brend, imamo vrlo jaku vezu sa našim korisnicima još od osnivanja kompanije Xiaomi“, istakao je Ninko Đurić, direktor lokalne Xiaomi kancelarije.

Pročitajte ceo članak24 komentara