Optimizacija sajta za pretraživače

Imate web sajt koji niko ne može da pronađe preko Googla, čak ni po nazivu Vaše firme? Želite da se bolje pozicionirate u rezultatima pretraživanja i tako povećate posećenost Vašeg sajta? Ako je tako, SEO optimizacija sajta je ono što Vam je potrebno.

Sve je više firmi i pojedinaca koji shvataju važnost dobrog pozicioniranja na Googlu, odnosno optimizacije sajta. Vlasnici firmi shvataju da im internet i dobra pozicija na pretraživačima mogu doneti posao, ali često imaju i nerealna očekivanja u vezi sa optimizacijom sajta.

Šta treba znati o SEO optimizaciji sajta?

Optimizacija sajta nije nešto što se može obaviti preko noći i na brzinu. U pitanju je relativno spor proces, koji može potrajati i nekoliko meseci dok se ne vide prvi rezultati.

U slučaju da za određenu ključnu reč ili frazu postoji velika konkurencija, nemoguće je sa 100% preciznosti tačno obećati neku poziciju. U svakom slučaju, ulazak među prvih 10 rezulatata pretrage smatra se uspehom, jer po svim istraživanjima, najveći broj posetilaca nikada ne ode dalje od prve stranice u rezultatima pretraživanja.

Da li Vam je potrebna optimizacija sajta?

Jednostavno, otvorite Google pretraživač i uradite pretragu za vaše najvažnije ključne reči preko kojih posetioci dolaze ili biste želeli da dolaze na Vaš sajt. Ako Vas nema među prvih "zlatnih" 10, tj. na prvoj stranici rezultata pretraživanja, Vama je potrebna optimizacija sajta. Kontaktirajte nas - pošaljite nam više informacija, odgovorićemo Vam sa našom ponudom.

Reference

Merdevine i skele Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji Lazarević Konsalting Akademski slikar Stojanče Andonov - Dito Embassy of the Republic of Ghana in Belgrade

Web dizajn blog

Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbij

28/05/21Kategorija:

Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbij


Beograd, Srbija, 26. maj – Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, sa zadovoljstvom objavljuje da je 25. maja 2021. godine u 16:09 (EST), američki okružni sud u okrugu Kolumbija izdao konačnu naredbu kojom ukida američkom Ministarstvu odbrane klasifikovanje Kompanije kao „Komunističke kineske vojne kompanije“ (CCMC). Ukidanjem klasifikacije, sud je formalno ukinuo sva ograničenja za američka lica da kupuju ili drže hartije od vrednosti kompanije. Kompanija je zahvalna na poverenju i podršci svojih globalnih korisnika, partnera, zaposlenih i akcionara. Kompanija ponavlja da je otvorena, transparentna korporacija čijim akcijama se javno trguje i kojom se nezavisno upravlja. Kompanija će nastaviti da pruža pouzdane proizvode i usluge iz segmenta potrošačke elektronike korisnicima i neumorno graditi neverovatne proizvode po fer cenama kako bi svi na svetu uživali u boljem životu putem inovativne

Pročitajte ceo članak24 komentara