Usluge web dizajna

Izrada statičkih web sajtova

Internet prezentacije manjeg obima, sa nekoliko stranica, gde se mogu naći informacije o web sajtu, uslugama i slično. Za samostalno menjanje ovakvih stranica, potrebno je znanje HTML jezika.

Izrada dinamičkih web sajtova

Programiramo poseban CMS sistem za potrebe vašeg sajta ili koristimo neko od poznatih gotovih rešenja (Wordpress, Joomla, Textpattern) omogućavajući administratoru sajta da samostalno vrši izmene na sajtu, bez potrebe poznavanja programiranja.

Redizajn web sajtova

Ako imate web prezentaciju, napravljenu pre više godina ili biste jednostavno želeli nešto drugačije, uzećemo postojeći sadržaj i napraviti potpuno novi dizajn.

Održavanje web sajtova

Koristeći CMS sistem možete samostalno da menjate postojeći i ubacujete novi sadržaj, ili nas možete angažovati da mi to obavljamo za Vas.

Optimizacija za pretraživače (SEO)

Proces kojim se postiže bolje rangiranje sajta u rezultatima pretraživanja poznat je kao SEO ili optimizacija sajta. Ako vašeg sajta nema na prvoj stranici rezultata pretrage, vama je potrebna optimizacija sajta.

Web hosting

Markom Web Dizajn svim klijentima može da ponudi kvalitetan i pouzdan web hosting, kao i registraciju domena.

Blog

Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbij

28/05/21Kategorija:

Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbij


Beograd, Srbija, 26. maj – Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, sa zadovoljstvom objavljuje da je 25. maja 2021. godine u 16:09 (EST), američki okružni sud u okrugu Kolumbija izdao konačnu naredbu kojom ukida američkom Ministarstvu odbrane klasifikovanje Kompanije kao „Komunističke kineske vojne kompanije“ (CCMC). Ukidanjem klasifikacije, sud je formalno ukinuo sva ograničenja za američka lica da kupuju ili drže hartije od vrednosti kompanije. Kompanija je zahvalna na poverenju i podršci svojih globalnih korisnika, partnera, zaposlenih i akcionara. Kompanija ponavlja da je otvorena, transparentna korporacija čijim akcijama se javno trguje i kojom se nezavisno upravlja. Kompanija će nastaviti da pruža pouzdane proizvode i usluge iz segmenta potrošačke elektronike korisnicima i neumorno graditi neverovatne proizvode po fer cenama kako bi svi na svetu uživali u boljem životu putem inovativne

Pročitajte ceo članak24 komentara