Izrada sajtova - profesionalna izrada sajta

Izrada sajtova je naša osnovna delatnost. Ako vam je potrebna izrada sajta ili internet prezentacije Markom Web Dizajn vam je na raspolaganju.

Markom Dizajn je profesionalna web dizajn agencija iz Beograda, koja već dugi niz godina pravi internet prezentacije i web aplikacije za klijente širom sveta.

Pogledajte neke od sajtova koje smo napravili u sekciji reference i uverite se u kvalitet naše usluge.

Saznajte cenu izrade sajta tako što ćete popuniti formular za besplatnu procenu vrednosti izrade sajta. Odgovorićemo Vam sa našom ponudom u roku od 24 sata.

Najčešća pitanja

Pročitajte najčešća pitanja u vezi sa izradom internet prezentacija - web dizajn i izrada sajtova, web hosting, logo dizajn, održavanje web sajta, optimizacija sajta za pretraživače (Google, Yahoo, Bing) ...

Pročitajte više »

Proces izrade sajta

Proces kreiranja jedne internet prezentacije ili izrada web sajta podrazumeva saradnju i komunikaciju između klijenta i dizajnera/programera. U tom smislu klijent je uvek obavešten o toku projekta, konsultovan u vezi eventualnih nejasnoća i ima uvid u trenutno stanje projekta.

Ako vam je potrebna izrada web sajta, preporučujemo da kontaktirate S Web Dizajn agenciju za sve vrste dizajn usluga.

Reference

Narodne kuhinje na Kosovu i Metohiji Lazarević Konsalting Akademski slikar Stojanče Andonov - Dito Embassy of the Republic of Ghana in Belgrade

Web dizajn blog

XIAOMI PREDSTAVIO NAJNOVIJE 11T I 11T PRO MODELE DOMAĆOJ PUBLICI

07/10/21Kategorija:

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

XIAOMI PREDSTAVIO NAJNOVIJE 11T I 11T PRO MODELE DOMAĆOJ PUBLICI


Inovativni Xiaomi modeli 11T i 11T Pro predstavljeni domaćem tržištu u svečanoj atmosferi beogradskog kluba Laffayette

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

Beograd, Srbija, 8. oktobar 2021. – Globalni tehnološki lider Xiaomi predstavio je svoje nove modele telefona sinoć u Beogradu. Predstavljeni su najavljivani modeli 11T i 11T Pro sa revolucionarnim funkcijama na poljima videografije i neverovatnom baterijom koja se može napuniti za svega 17 minuta. U svečanoj atmosferi u beogradskoj Beton hali posetioci su uz puno iznenađenja i bogat program mogli da se upoznaju sa svim inovacijama koje donose novi telefoni iz serije 11T.

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

„Za Xiaomi, inovacije su u jasnoj sprezi sa poslovnim uspehom. Istraživanje i razvoj novih tehnologija je gorivo koje pokreće naš brend, omogućava nam da kreiramo neverovatne proizvode i pružimo korisnicima najbolje moguće iskustvo. Kao brend, imamo vrlo jaku vezu sa našim korisnicima još od osnivanja kompanije Xiaomi“, istakao je Ninko Đurić, direktor lokalne Xiaomi kancelarije.

Pročitajte ceo članak24 komentara