Najčešća pitanja

Koliko košta izrada / redizajniranje web sajta?

Predlažemo Vam da popunite naš onlajn formular za besplatnu procenu vrednosti izrade web sajta. Ipak, razgovor sa Vama je najbolji način da shvatimo šta tačno želite, da bismo mogli da stvorimo sliku o obimu posla koji je potreban za izradu Vašeg web sajta, od čega zavisi i cena. Preporučujemo Vam da pročitate tekst cena izrade web sajta sa našeg bloga.

Da li koristite templejte u pravljenju web sajta?

Ne. Vaš sajt će sigurno biti jedinstven.

Da li obezbeđujete hosting za sajt koji napravite?

Obezbedićemo Vam hosting i obaviti sve što je potrebno da Vaš sajt funkcioniše.

Da li obezbeđujete održavanje web sajta?

Možemo da napravimo Vaš web sajt koristeći CMS sistem za upravljanje sadrzajem, koji Vam omogućava da sami menjate sadržaj Vašeg sajta. Pokazaćemo Vam i obučiti Vas tako da možete sami menjati i dodavati sadržaj na Vaš sajt. Ukoliko ipak ne želite sami, mi to mozemo raditi za Vas. Moguće je mesečno plaćanje ili po obavljenoj izmeni na sajtu, što zavisi od toga koliko su često izmene potrebne.

Osim izrade sajtova, možemo da Vam ponudimo i izradu logoa, kao i dizajn za Vaše vizit kartice, memorandume, ili bilo koji drugi materijal.

Ako imate još neko pitanje vezano za web dizajn, slobodno nas kontaktirajte, a za procenu vrednosti izrade web sajta, molimo Vas da popunite naš online formular.

Blog

Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbij

28/05/21Kategorija:

Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbij


Beograd, Srbija, 26. maj – Kompanija Xiaomi, globalni tehnološki lider, sa zadovoljstvom objavljuje da je 25. maja 2021. godine u 16:09 (EST), američki okružni sud u okrugu Kolumbija izdao konačnu naredbu kojom ukida američkom Ministarstvu odbrane klasifikovanje Kompanije kao „Komunističke kineske vojne kompanije“ (CCMC). Ukidanjem klasifikacije, sud je formalno ukinuo sva ograničenja za američka lica da kupuju ili drže hartije od vrednosti kompanije. Kompanija je zahvalna na poverenju i podršci svojih globalnih korisnika, partnera, zaposlenih i akcionara. Kompanija ponavlja da je otvorena, transparentna korporacija čijim akcijama se javno trguje i kojom se nezavisno upravlja. Kompanija će nastaviti da pruža pouzdane proizvode i usluge iz segmenta potrošačke elektronike korisnicima i neumorno graditi neverovatne proizvode po fer cenama kako bi svi na svetu uživali u boljem životu putem inovativne

Pročitajte ceo članak24 komentara