Najčešća pitanja

Koliko košta izrada / redizajniranje web sajta?

Predlažemo Vam da popunite naš onlajn formular za besplatnu procenu vrednosti izrade web sajta. Ipak, razgovor sa Vama je najbolji način da shvatimo šta tačno želite, da bismo mogli da stvorimo sliku o obimu posla koji je potreban za izradu Vašeg web sajta, od čega zavisi i cena. Preporučujemo Vam da pročitate tekst cena izrade web sajta sa našeg bloga.

Da li koristite templejte u pravljenju web sajta?

Ne. Vaš sajt će sigurno biti jedinstven.

Da li obezbeđujete hosting za sajt koji napravite?

Obezbedićemo Vam hosting i obaviti sve što je potrebno da Vaš sajt funkcioniše.

Da li obezbeđujete održavanje web sajta?

Možemo da napravimo Vaš web sajt koristeći CMS sistem za upravljanje sadrzajem, koji Vam omogućava da sami menjate sadržaj Vašeg sajta. Pokazaćemo Vam i obučiti Vas tako da možete sami menjati i dodavati sadržaj na Vaš sajt. Ukoliko ipak ne želite sami, mi to mozemo raditi za Vas. Moguće je mesečno plaćanje ili po obavljenoj izmeni na sajtu, što zavisi od toga koliko su često izmene potrebne.

Osim izrade sajtova, možemo da Vam ponudimo i izradu logoa, kao i dizajn za Vaše vizit kartice, memorandume, ili bilo koji drugi materijal.

Ako imate još neko pitanje vezano za web dizajn, slobodno nas kontaktirajte, a za procenu vrednosti izrade web sajta, molimo Vas da popunite naš online formular.

Blog

7 elemenata baštenskog nameštaja koji će vaš baštenski prostor pretvoriti u oazu za uživanje

17/06/22Kategorija:

7 elemenata baštenskog nameštaja koji će vaš baštenski prostor pretvoriti u oazu za uživanje

>7 elemenata baštenskog nameštaja


Duge i tople letnje večeri pravi su poziv na uživanje na otvorenom. Ako imate svoju oazu u bašti ili dvorištu, možda u sledećim redovima pronađete baš ono što vam nedostaje za potpuni ugođaj. Donosimo 7 elemenata baštenskog nameštaja koji će vaš kutak na otvorenom pretvoriti u prostor koji je oličenje dobrog ukusa i kao stvoren za uživanje.

Pročitajte ceo članak24 komentara