Najčešća pitanja

Koliko košta izrada / redizajniranje web sajta?

Predlažemo Vam da popunite naš onlajn formular za besplatnu procenu vrednosti izrade web sajta. Ipak, razgovor sa Vama je najbolji način da shvatimo šta tačno želite, da bismo mogli da stvorimo sliku o obimu posla koji je potreban za izradu Vašeg web sajta, od čega zavisi i cena. Preporučujemo Vam da pročitate tekst cena izrade web sajta sa našeg bloga.

Da li koristite templejte u pravljenju web sajta?

Ne. Vaš sajt će sigurno biti jedinstven.

Da li obezbeđujete hosting za sajt koji napravite?

Obezbedićemo Vam hosting i obaviti sve što je potrebno da Vaš sajt funkcioniše.

Da li obezbeđujete održavanje web sajta?

Možemo da napravimo Vaš web sajt koristeći CMS sistem za upravljanje sadrzajem, koji Vam omogućava da sami menjate sadržaj Vašeg sajta. Pokazaćemo Vam i obučiti Vas tako da možete sami menjati i dodavati sadržaj na Vaš sajt. Ukoliko ipak ne želite sami, mi to mozemo raditi za Vas. Moguće je mesečno plaćanje ili po obavljenoj izmeni na sajtu, što zavisi od toga koliko su često izmene potrebne.

Osim izrade sajtova, možemo da Vam ponudimo i izradu logoa, kao i dizajn za Vaše vizit kartice, memorandume, ili bilo koji drugi materijal.

Ako imate još neko pitanje vezano za web dizajn, slobodno nas kontaktirajte, a za procenu vrednosti izrade web sajta, molimo Vas da popunite naš online formular.

Blog

Servis računara u Beogradu

20/09/15Kategorija: Svet kompjutera

Ako imate problema sa vašim desktop ili laptop računarom Markom Dizajn preporučuje servis računara Doktor Mobil u Beogradu . Osim računara, Doktor Mobil popravlja i mobilne telefone i tablet uređaje. Doktor Mobil dolazi na vašu kućnu adresu ili ako vam je lakše ili ako je potrebno, računar možete doneti u servis, koji se nalazi u centru Beograda na Zelenom vencu. Više informacija pogledajte na web sajtu servisa .

Pročitajte ceo članak0 komentara