Usluge web dizajna

Izrada statičkih web sajtova

Internet prezentacije manjeg obima, sa nekoliko stranica, gde se mogu naći informacije o web sajtu, uslugama i slično. Za samostalno menjanje ovakvih stranica, potrebno je znanje HTML jezika.

Izrada dinamičkih web sajtova

Programiramo poseban CMS sistem za potrebe vašeg sajta ili koristimo neko od poznatih gotovih rešenja (Wordpress, Joomla, Textpattern) omogućavajući administratoru sajta da samostalno vrši izmene na sajtu, bez potrebe poznavanja programiranja.

Redizajn web sajtova

Ako imate web prezentaciju, napravljenu pre više godina ili biste jednostavno želeli nešto drugačije, uzećemo postojeći sadržaj i napraviti potpuno novi dizajn.

Održavanje web sajtova

Koristeći CMS sistem možete samostalno da menjate postojeći i ubacujete novi sadržaj, ili nas možete angažovati da mi to obavljamo za Vas.

Optimizacija za pretraživače (SEO)

Proces kojim se postiže bolje rangiranje sajta u rezultatima pretraživanja poznat je kao SEO ili optimizacija sajta. Ako vašeg sajta nema na prvoj stranici rezultata pretrage, vama je potrebna optimizacija sajta.

Web hosting

Markom Web Dizajn svim klijentima može da ponudi kvalitetan i pouzdan web hosting, kao i registraciju domena.

Blog

7 elemenata baštenskog nameštaja koji će vaš baštenski prostor pretvoriti u oazu za uživanje

17/06/22Kategorija:

7 elemenata baštenskog nameštaja koji će vaš baštenski prostor pretvoriti u oazu za uživanje

>7 elemenata baštenskog nameštaja


Duge i tople letnje večeri pravi su poziv na uživanje na otvorenom. Ako imate svoju oazu u bašti ili dvorištu, možda u sledećim redovima pronađete baš ono što vam nedostaje za potpuni ugođaj. Donosimo 7 elemenata baštenskog nameštaja koji će vaš kutak na otvorenom pretvoriti u prostor koji je oličenje dobrog ukusa i kao stvoren za uživanje.

Pročitajte ceo članak24 komentara