Usluge web dizajna

Izrada statičkih web sajtova

Internet prezentacije manjeg obima, sa nekoliko stranica, gde se mogu naći informacije o web sajtu, uslugama i slično. Za samostalno menjanje ovakvih stranica, potrebno je znanje HTML jezika.

Izrada dinamičkih web sajtova

Programiramo poseban CMS sistem za potrebe vašeg sajta ili koristimo neko od poznatih gotovih rešenja (Wordpress, Joomla, Textpattern) omogućavajući administratoru sajta da samostalno vrši izmene na sajtu, bez potrebe poznavanja programiranja.

Redizajn web sajtova

Ako imate web prezentaciju, napravljenu pre više godina ili biste jednostavno želeli nešto drugačije, uzećemo postojeći sadržaj i napraviti potpuno novi dizajn.

Održavanje web sajtova

Koristeći CMS sistem možete samostalno da menjate postojeći i ubacujete novi sadržaj, ili nas možete angažovati da mi to obavljamo za Vas.

Optimizacija za pretraživače (SEO)

Proces kojim se postiže bolje rangiranje sajta u rezultatima pretraživanja poznat je kao SEO ili optimizacija sajta. Ako vašeg sajta nema na prvoj stranici rezultata pretrage, vama je potrebna optimizacija sajta.

Web hosting

Markom Web Dizajn svim klijentima može da ponudi kvalitetan i pouzdan web hosting, kao i registraciju domena.

Blog

Servis računara u Beogradu

20/09/15Kategorija: Svet kompjutera

Ako imate problema sa vašim desktop ili laptop računarom Markom Dizajn preporučuje servis računara Doktor Mobil u Beogradu . Osim računara, Doktor Mobil popravlja i mobilne telefone i tablet uređaje. Doktor Mobil dolazi na vašu kućnu adresu ili ako vam je lakše ili ako je potrebno, računar možete doneti u servis, koji se nalazi u centru Beograda na Zelenom vencu. Više informacija pogledajte na web sajtu servisa .

Pročitajte ceo članak0 komentara