XIAOMI PREDSTAVIO NAJNOVIJE 11T I 11T PRO MODELE DOMAĆOJ PUBLICI

Kategorija: Delicious Delicious Stumble It!

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

XIAOMI PREDSTAVIO NAJNOVIJE 11T I 11T PRO MODELE DOMAĆOJ PUBLICI


Inovativni Xiaomi modeli 11T i 11T Pro predstavljeni domaćem tržištu u svečanoj atmosferi beogradskog kluba Laffayette

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

Beograd, Srbija, 8. oktobar 2021. – Globalni tehnološki lider Xiaomi predstavio je svoje nove modele telefona sinoć u Beogradu. Predstavljeni su najavljivani modeli 11T i 11T Pro sa revolucionarnim funkcijama na poljima videografije i neverovatnom baterijom koja se može napuniti za svega 17 minuta. U svečanoj atmosferi u beogradskoj Beton hali posetioci su uz puno iznenađenja i bogat program mogli da se upoznaju sa svim inovacijama koje donose novi telefoni iz serije 11T.

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

„Za Xiaomi, inovacije su u jasnoj sprezi sa poslovnim uspehom. Istraživanje i razvoj novih tehnologija je gorivo koje pokreće naš brend, omogućava nam da kreiramo neverovatne proizvode i pružimo korisnicima najbolje moguće iskustvo. Kao brend, imamo vrlo jaku vezu sa našim korisnicima još od osnivanja kompanije Xiaomi“, istakao je Ninko Đurić, direktor lokalne Xiaomi kancelarije.

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

Xiaomi nastavlja sa revolucijom u fotografiji i videografiji pametnih telefona nudeći mnoštvo inovativnih funkcija snimanja filmova uz Xiaomi 11T i Xiaomi 11T Pro. Dani teške i skupe opreme za snimanje filmova su prošli, Xiaomi 11T serija nudi korisnicima vrhunske tehnologije iz industrije filmova, sada sve na dlanu jedne ruke.

Xiaomi 11T Pro: snimanje filmova i fenomenalne performanse

Xiaomi je postigao još jednu prekretnicu lansiranjem kinematografske kuće Xiaomi 11T Pro - prvog Xiaomi pametnog telefona koji je lansiran na globalnom nivou sa vlasničkom tehnologijom Xiaomi HiperCharge od 120 V. Vodeća tehnologija u industriji omogućiće 100% punjenje u samo 17 minuta, svodeći zastoje na minimun i obezbeđujući celodnevnu upotrebu. To se postiže inovativnim tehnologijama kao što su pumpe sa dvostrukim punjenjem, struktura dvoćelijskih baterija, MTV, aplikacija Graphene na Li-ion bateriji i Mi-FC tehnologija. Bezbednost baterije garantuje TUV Rheinland Safe Fast-Charge Sistem Certification, 34 funkcije punjenja i bezbednosti baterije, praćenje temperature u realnom vremenu i druge mere. Sve to dok vodeća mobilna platforma Kualcomm® Snapdragon 888 isporučuje snagu potrebnu za pokretanje mnoštva AI funkcija.

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

Ne samo da Xiaomi 11T Pro sadrži mnogo performansi, već ima i moćnu trostruku kameru postavljenu sa širokim uglom od 108 MP, 2k telemakro i 120 ° ultraširokougaonim objektivom. Povrh toga, pametni telefon se može pohvaliti impresivnim mogućnostima računarske filmografije sa AI Cinema režimima jednim pritiskom, 8K snimanjem i HDR10+, omogućavajući korisnicima da snimaju snimke sa istom pametnom ISO tehnologijom koja se nalazi u digitalnim fotoaparatima.

Pravi Cinemagic motor ne bi bio potpun bez zapanjujućeg, izdržljivog i odzivnog ekrana. DisplaiMate A+ ravan AMOLED ekran od 6,67 '' FHD+ 120Hz opremljen je TrueColor, Dolbi Vision® i HDR10+. Prikazuje preko 1 milijardu boja, može se pohvaliti sa 1000 nita najveće osvetljenosti, nudi brzinu uzorkovanja do 480Hz i zaštićen je najjačim Corning® Gorilla® staklom do sada - Corning Gorilla Glass Victus ™. Ekran takođe sadrži brojne funkcije za negu očiju koje štite korisnike od naprezanja očiju, kao što je True Displai koji automatski prilagođava temperaturu boje prema uslovima okruženja, kao i režim čitanja 3.0. Ksiaomi 11T Pro dodatno nadopunjuje Dolbi Vision, kao i namenske dvostruke zvučnike sa SOUND BI Harman Kardon.

Xiaomi 11T: za kreiranje sadržaja

Xiaomi 11T nastavlja misiju da učini kinematografiju dostupnim svima nudeći funkcije kao što je trostruka kamera visoke rezolucije, zajedno sa paketom alata sa AI-om za povećanje vaše kreativnosti i produktivnosti. Uživajte u snimcima koji oduzimaju dah sa Xiaomi 11T trostrukom kamerom sa širokougaonim fotoaparatom visoke rezolucije 108 MP, ultraširokougaonim 120 ° i 2k telemakro kamerom. Pametni telefon ovo kombinuje sa svojim AI bioskopskim režimima jednim klikom kako bi destilirao trikove profesionalnih snimatelja, poput Time Freeze, Night Time-Lapse, Magic Zoom i drugih vrsta komplikovanih snimaka u samo jedan klik, dok se najmanji zvuk dovede do bioskopski život sa Audio Zoom -om.

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

Xiaomi 11T 6,67 '' 120Hz ravni AMOLED ekran podjednako isporučuje HDR10+ sa zapanjujućom oštrinom i kristalnom jasnoćom, preko 1 milijardu boja, okomitim granicama funkcija za negu očiju i brzinom uzorkovanja do 480Hz, osiguravajući da će i najmanji dodir ekrana omogućiti korisnicima da snimite savršen snimak čak i u kratkom trenutku. Bez obzira da li snimate ili montirate sopstvene bioskopske snimke, Xiaomi 11T će vas pratiti ceo dan zahvaljujući energetski efikasnom čipsetu MediaTek Dimensiti 1200-Ultra, masivnoj bateriji od 5000 mAh i žičanom turbo punjenju od 67 V koje dostiže 100% energije samo 36 minuta. U periodu od 8. do 21. oktobra uz kupovinu telefona iz Xiaomi 11T serije kupci mogu dobiti Xiaomi Mi Air Purifier 3H prečišćivač vazduha za samo 1 dinar.

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro


O kompaniji Xiaomi:

Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. godine i uvrštena u glavnu listu hongkongoške berze 9. jula 2018. (1810.HK). Xiaomi je internet kompanija sa fokusom na pametne telefone i pametni hardver, zajedno povezanim Internet of Things (IoT) platformom. S jednakim naglaskom na inovacije i kvalitet, Xiaomi kontinuirano slijedi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi nevjerovatne proizvode po fer cijeni kako bi svi na svijetu uživali u boljem životu putem inovativne tehnologije.

Xiaomi modeli 11T i 11T Pro

Xiaomi je trenutno četvrti brend pametnih telefona po veličini na svijetu i uspostavio je vodeću svjetsku potrošačku IoT platformu sa 271 miliona pametnih uređaja povezanih na svoju platformu, ne računajući pametne telefone i laptope. Xiaomi proizvodi su prisutni na više od 90 tržišta širom svijeta. U avgustu 2020. godine, kompanija se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mjesto, što je za 46 mjesta bolja pozicija u odnosu na prošlu godinu. Kompanija je takođe zauzela 7. mjesto među internet kompanijama na listi. U maju 2020. kompanija se ponovo našla na Forbsovoj Global 2000 listi i rangirala još bolje na 384. mjestu. Xiaomi je sastavni dio Hang Seng indeksa, Hang Seng indeksa, Hang Seng China Enterprises indeksa i Hang Seng TECH indeksa. Za više informacija o kompaniji posjetite  https://blog.mi.com/en/.

Potencijalno povezani tekstovi:

Značaj internet prisustva za nove firme

Lako formatirajte i odštampajte bilo koju web stranicu

Izjava povodom odluke američkog okružnog suda u okrugu Kolumbij

Postavite Gmail kao podrazumevani mail program u Mozilla Firefoxu

Xiaomi beleži rekordne rezultate dok su promet i profit za Q1 2021. na najvišem istorijskom nivou

Google Analytics za početnike

Projekat Oksford

Letnji kompjutersko-zabavni park za decu u Srbiji

Komentari

Komentarisanje zatvoreno.